Niedzielny Brunch: zielone jajka i szynka
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Niedzielny Brunch: zielone jajka i szynka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, shopped szpinak, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niedzielny Brunch Jajka, Niedzielny Brunch: Jajka Fellini, oraz Niedzielny Brunch: Pieczone jajka ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużej patelni na średnim ogniu na małym ogniu; dodać posiekaną cebulę i gotować, aż tylko zacznie brązowieć, o 6 protokół.
Dodać rozmrożony, odsączony szpinak i gotować do ogrzania i wymieszać z cebulą, o 3 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na oddzielnej patelni smażyć pokrojoną szynkę, aż zacznie brązowieć; zdjąć z ognia i ogrzać.
Ubij jajka z mlekiem i dodaj do szpinaku, gotując na średnim małym ogniu, ciągle mieszając, aż jajka będą tylko ustawione, około 8 minut.
Podawać zielone jajka z plastrami szynki i tostami.