Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament
Niedzielny Brunch: boczek Butty z sosem House of Parliament to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 38 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać daty, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: tarta z bekonem i jabłkami, Niedzielny Brunch: Boczek Cheddar Grillowany, oraz Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużym garnku, doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 godzinę lub aż rzeczy się zepsują. Przecedzić przez sitko o drobnej siatce, przywrócić sos do czystego garnka i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.
W małej filiżance połączyć 2 łyżki sosu i skrobi kukurydzianej; mieszać widelcem, aż nie będzie grudek, a następnie dodać z powrotem do garnka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Podsmaż boczek i podziel bułki. Boczek podzielić między bułki, skropić sosem HP na wierzchu i podawać na gorąco.