Niedzielna Kolacja: Pierś Z Indyka Z Grilla Z Cytryną
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Niedzielna Kolacja: pierś z indyka z grilla z cytryną może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i popękany pieprz, cytryny, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 43 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielna Kolacja: Pieczona pierś z kaczki i kompot z moreli, Niedzielna Kolacja: Ciasto Z Indykiem Tamale, oraz Niedzielna Kolacja: indyk i pieczone Chili Poblano dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plaster cytryny na pół, sok do dużej miski, i dodać juiced połówki cytryny do miski, jak również.
Dodaj dużą szczyptę soli i pieprzu, tymianek i olej roślinny.
Włożyć pierś z indyka do marynaty i odstawić na kilka godzin, a najlepiej na noc.
Rozgrzej grill lub rozgrzej grill-patelnia na średnim ogniu.
Umieść pierś na grillu lub patelni grillowej i gotuj, aż znaki grilla będą głęboko złote; odwróć i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 71°. jeśli gotujesz na grillu zewnętrznym, użyj pośredniego ciepła, aby zakończyć pierś; jeśli używasz patelni grillowej, Zakończ w piekarniku400.