Nerkowca-tarta kokosowa w cieście czekoladowym

Nerkowca-tarta kokosowa w cieście czekoladowym
Nerkowca-tarta kokosowa w skorupie czekoladowej może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 14. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, kokos, woda z lodem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tarta z musem czekoladowym ze skórką kokosową + świeże kwiaty owocowe (bezglutenowe, Paleo + Wegańskie), Tarta bananowa, kokosowa i nerkowca, oraz Tarta cytrynowa ze skórką kokosową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray patelnia o średnicy 11 cali z wyjmowanym dnem z nieprzywierającym sprayem. Wymieszaj mąkę, cukier, kakao i sól w procesorze 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2
Dodać masło i zmiksować do uzyskania wilgotnej, piaszczystej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Dodaj 1 1/2 łyżki wody z lodem i zmiksować, aż ciasto się połączy. Równomiernie nacisnąć ciasto na dno i do góry przygotowanej patelni. Schłodzić skorupę 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Umieścić skorupę na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Piec ciasto do suchego wyglądu i lekko dmuchane, o 18 protokół. Cool crust na stojaku całkowicie. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Przynieś brązowy cukier, śmietanę, syrop klonowy i imbir, aby zagotować w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, delikatnie ubijając, aż cukier się rozpuści. Podłącz termometr candy do boku patelni. Dostosować ciepło do utrzymania niskiego wrzenia; gotować, aż termometr rejestruje 106°, ubijając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Wymieszać w orzechach nerkowca i kokosa. Fajne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Umieścić posiekaną czekoladę w małej misce mikrofalowej bezpieczne. Gotować na średnim poziomie w 15-sekundowych odstępach, aż będzie miękka i zacznie się topić. Mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Posmaruj tyle czekolady wewnątrz skorupy, aby całkowicie pokryć. Zamrozić skórkę, aż czekolada będzie zimna i twarda, około 15 minut (rezerwa pozostałą roztopioną czekoladę do dekoracji).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Ułożyć tartę na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec, aż nadzienie zaczyna ciemnieć na górze i jest bulgotanie gęsto, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przenieś tartę do stojaka. Całkowicie fajne. Przetrawiona czekolada reserved w mikrofalówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
9
Mżawka czekolada na tartę w koronkowy wzór. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn