Nerkowca Joy Wegańskie Batony
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Nerkowca Joy Wegańskie batoniki może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 476 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz półsłodką czekoladę, ekstrakt z wanilii, pełnotłuste mleko kokosowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Nerkowca Joy Wegańskie Batony, Podwójnie Czekoladowe Batony Nerkowca, oraz Batoniki-bezglutenowe i wegańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, ubij razem mleko kokosowe, olej kokosowy, wanilia i cukier cukierniczy.Po wygładzeniu Przełącz na łopatkę i wymieszaj rozdrobnione orzechy kokosowe i pokrojone orzechy nerkowca, aż do całkowitego włączenia i nie pozostaną suche plamy w mieszaninie.
Przenieść mieszankę do lekko nasmarowanej 8 x 8-calowej kwadratowej patelni i użyć DNA miarki lub szklanki do picia, aby nacisnąć i wygładzić górę.
Umieścić całe orzechy nerkowca w regularnych odstępach czasu w równych liniach w dół patelni, naciskając je delikatnie.Umieść patelnię w zamrażarce na co najmniej 3 godziny, aż będzie schłodzona i jędrna.Kiedy będziesz gotowy, aby ochłonąć batony, rozpuść wybraną czekoladę w kuchence mikrofalowej, dokładnie mieszając w odstępach 30 sekund, aż będzie gładka.Ułóż silpat lub kawałek pergaminu i idź po zamrożone centra Kokosowe. Pokrój w paski, a następnie ostrożnie zanurz je w czekoladzie. Kilka płatków kokosa może spaść, ale po prostu wyłowić je z basenu czekolady i kontynuować.Możesz przechowywać kawałki w zamrażarce do momentu, gdy będziesz gotowy je zanurzyć, jeśli wydają się szczególnie delikatne.Tap OFF nadmiar czekolady, i umieścić paski na silpat lub pergamin papieru, i ostudzić, aż zestaw.Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnym pojemniku.