Nerkowca Imbir Tofu

Nerkowca Imbir Tofu
Nerkowca imbir Tofu jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 25g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.87 za porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka nektaru z agawy, wody, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Imbir Mandarynka Ryż Z Nerkowca Tofu, Tofu i nerkowca Stir Fry, oraz Three-Pea , Nerkowca & Tofu Stir-Fry dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 22 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn