Nektaryny Kreolskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj nektaryny kreolskie. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 1581 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, połówki orzechów pekan, nektaryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Nektaryny Nadziewane, Nektaryny Marynowane, oraz Nektaryny Brandowane.
Instrukcje
Oparzenia, obierania i pit nektaryny. W miejsce pestek zastąp 1 daktylową i 1 połówkę orzechów pekan dla każdej nektaryny, przyciskając połówki nektaryny razem. Gotuj sok z cytryny i 1/4 cukru w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się stopi.
Wyjąć z ognia, zapakować nektaryny do syropu i zalać pozostałym cukrem.
Piec, pod przykryciem, w piekarniku 250° przez 1 godzinę. Odkryć i piec przez 2 godziny dłużej, pokrywając, jeśli syrop wyparuje zbyt szybko. (Powinno być około 4 szklanki syropu, wystarczy, aby przykryć owoce, gdy jest zapakowany w słoiki.) Ostrożnie obniżyć owoce do gorących, wysterylizowanych słoików konserwujących, używając 2 łyżek, aby utrzymać połówki nektaryny razem.
Wlać soki, przykryć i zamknąć.