Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym

Naleśniki pełnoziarniste miodowe z masłem miodowo-limonkowym
Need a wegetariański posiłek poranny? Miodowe pełnoziarniste naleśniki z masłem miodowo-limonkowym mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 614 kalorii, 14g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką miód, masło, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", Naleśniki Miodowo-Pszenne, oraz Naleśniki Miodowo-Pszenne.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Masło, miód i skórkę z limonki ubijamy w misce, aż będzie gładka, lub pulsujemy, aby połączyć je w mini robocie kuchennym. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania z naleśnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
MasłoMasło
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
W dużej misce wymieszać mąki, sodę oczyszczoną, sól i cynamon. W osobnej misce ubij razem maślankę, jajka, roztopione masło i miód. Wymieszaj mokre składniki z suchymi składnikami, aż do połączenia; nie martw się o grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
CynamonCynamon
MasłoMasło
MiódMiód
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozpuścić 1 łyżkę masła na dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, upuść ciasto, o 1/4 filiżanki na raz, na patelnię. Gotować, aż powierzchnia jest bulgotanie i dno jest złoty brąz, 2 do 3 protokół. Flip każdy naleśnik i gotować, aż dno złoty kolor i naleśnik jest firma, o 2 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Naleśnik wyjąć na talerz i przykryć folią. Powtórz z pozostałym cieście, używając więcej masła, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Podawać z masłem miodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MiodoweMasło Miodowe
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn