Naleśniki maślane z karmelizowanymi bananami
Naleśniki z maślanki z karmelizowanymi bananami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajka, banany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Naleśniki maślane z karmelizowanymi bananami, Naleśniki waniliowe z karmelizowanymi bananami, oraz Naleśniki z maślanki dla dzieci z lepkimi bananami i Brazilami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Ubić maślankę, jajka i masło w średniej misce do wymieszania. Stopniowo mieszaj maślankę w mieszankę mąki, aż do wymieszania (nie mieszaj, mogą pozostać małe grudki).
Griddle ciepła lub 2 duże skillets nonstick na średnim ogniu.
Pędzel rozetrzyj lekko olejem. Pracując partiami, wlać ciasto przez skąpe 1/4 cupfuls na patelni. Top każdy naleśnik z 4 plastry banana. Gotować, aż do dna brązowe i pęcherzyki tworzą, o 2 protokół. Obróć naleśniki i gotować, aż do dna brązowy i plastry banana karmelizować, o 2 protokół.
Przenieść naleśniki do blachy do pieczenia i umieścić w piekarniku podczas gotowania Pozostałe naleśniki.
Przenieś naleśniki na talerze.
Podawać z ciepłym syropem klonowym.