Naleśniki jabłkowe Weroniki
Naleśniki jabłkowe Weroniki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 326 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 346 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mąkę, masło, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka ziemniaczana Weroniki, Warzywne klopsy Weroniki z sosem Checca, oraz Naleśniki jabłkowe z syropem jabłkowym karmelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć masło, jajko, mleko i jabłko. W osobnej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i cukier. Mieszaj mieszaninę mąki w mieszaninę jabłek, aż się połączą.
Podgrzej lekko naoliwioną patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Wlać lub zgarnąć ciasto na patelnię, używając około 1/4 szklanki na każdy naleśnik. Brązowy po obu stronach i podawać na gorąco.