Naleśniki Czekoladowo-Sufletowe

Naleśniki Czekoladowo-Sufletowe
Czekoladowo-Sufletowe naleśniki mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 137 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, jajko, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki Souffléd, Suflet z serem i szynką, oraz Quiche Jimmy ' s Souffléd z szynką, serem i szparagami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1/2 szklanki mąki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz 1/2 szklanki mleka, 2 łyżeczki cukru, oleju i jajka; dodaj mieszaninę do mąki, mieszając trzepaczką, aż będzie prawie gładka. Przykryć ciasto; schłodzić przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Płaszcz 8-calowy patelni krepy lub nonstick patelni z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać skąpe ciasto 1/4 szklanki do patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować około 1 minuty. Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Krepa jest gotowa do obrócenia, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany. Obróć krepę: gotuj 30 sekund po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
6
Umieść krepę na ręczniku; pozostaw do ostygnięcia. Powtarzaj procedurę, aż całe ciasto zostanie użyte. Ułóż naleśniki między pojedynczymi warstwami papieru woskowego lub ręczników papierowych, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Papier WoskowanyPapier Woskowany
7
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Połączyć 2 łyżki cukru, kakao i 2 łyżeczki mąki w małym rondlu; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Dodać 1/4 szklanki mleka i żółtka; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Miejsce na małym ogniu; gotować 5 minut lub aż gruby.
11
Zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
12
Wlać do dużej miski; odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Białka ubić z dużą prędkością miksera do uzyskania piany. Stopniowo dodawać 1 łyżkę cukru, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie złóż jedną czwartą mieszaniny białka jaj w mieszaninę czekolady i delikatnie złóż w pozostałej mieszaninie białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Łyżka 1/3 szklanki mieszanki sufl do środka każdej krepy; złożyć na pół.
15
Na blasze ułożyć wypełnione naleśniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
16
Piec w 350 przez 10 minut lub do puffy. Każdą krepę polać sosem czekoladowym; posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
W razie potrzeby udekorować pomarańczowymi paskami Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn