Naleśniki Cynamonowe

Naleśniki Cynamonowe
Naleśniki cynamonowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przepis na poranny posiłek. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, pół na pół, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cynamonowe Naleśniki Waniliowe, Naleśniki Cynamonowe Nadziewane Jagodami, oraz Crepes Cynamonowy W / Kompot Jagodowy.

Instrukcje

1
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Mąkę i kolejne 7 składników (przez jajka) połączyć w robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Wlać ciasto do miski; przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub do 12 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podgrzej 8-calową patelnię z krepy lub średnią patelnię nonstick na średnim ogniu. Zalać patelnię sprayem do gotowania; zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wlać skąpe ciasto 1/4 szklanki do patelni; szybko przechylić patelnię we wszystkich kierunkach, więc ciasto pokrywa patelnię cienką warstwą. Gotować 1 minutę lub aż powierzchnia krepy zacznie wyglądać sucho.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Ostrożnie podnieś krawędź krepy szpatułką, aby sprawdzić doneness. Odwróć krepę, gdy można ją poluzować z patelni, a spód jest lekko rumiany; gotuj krepę 20 sekund po drugiej stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
7
Umieść krepę na ręczniku i ostudź. Powtórz procedurę, aż całe ciasto zostanie użyte. Ułóż naleśniki między pojedynczymi warstwami papieru woskowego lub ręczników papierowych, aby zapobiec ich przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Papier WoskowanyPapier Woskowany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn