Najlepszy hawajski chleb bananowo-orzechowy to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 472 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać mus jabłkowy, proszek do pieczenia, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hawajski Chleb Bananowy, Hawajski Chleb Bananowo-Orzechowy, oraz Hawajski Chleb Bananowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, 1 1/4 szklanki białego cukru, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, cynamon, proszek do pieczenia i sól. Wymieszaj puree bananowe, olej rzepakowy, ananas, płatkowany kokos, 1/4 szklanki orzechów włoskich, 1/4 szklanki orzechów makadamia, jajka, mus jabłkowy, ekstrakt waniliowy, ekstrakt z cytryny i ekstrakt kokosowy w mieszaninie mąki do wymieszania.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek bochenka wyjdzie czysta, 70 do 80 minut. Schłodzić chleb na patelni przez 10 minut; wyjąć i przenieść do stojaka z drutu do ostygnięcia, 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
5
Wymieszaj masło, 1/4 szklanki białego cukru, 1/4 szklanki orzechów włoskich, 1/4 szklanki orzechów macadamia i mleko razem w misce.