Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami

Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami
Bułki cynamonowe z jabłkami mogą być właśnie porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, jajko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami, Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami, oraz Bułeczki Cynamonowe Z Jabłkami podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć 2-1 / 4 szklanki mąki, cukru, drożdży i soli. W małym rondlu podgrzej mleko, cydr i 1/4 szklanki masła do 120 ° -130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CydrCydr
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać do suchych składników; ubić tylko do zwilżenia.
3
Dodać jajko; ubić do gładkości. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby utworzyć miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
4
Obrócić na mączną powierzchnię; ugniatać do uzyskania gładkiej i elastycznej, około 6-8 minut. Przykryj i pozostaw na 10 minut.
5
Do 15 cali. x 10 po. prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Pozostałe masło rozłożyć do 1/2 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Połączyć jabłka, brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon; posypać masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
MasłoMasło
8
Roll up jelly-roll stylu, począwszy od długiego boku; szczypta szew do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
9
Pokroić w 12 plasterków.
10
Miejsce wyciąć bok w dół w nasmarowane 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
11
Piec w temperaturze 325° przez 30-35 minut lub do złotego koloru. Na lukier umieść cydr i laskę cynamonu w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki, około 20 minut. Wyrzucić laskę cynamonu; chłodny cydr.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
LukierLukier
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
W dużej misce ubić serek śmietankowy i masło do puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodać cukier cukierniczy i zredukowany cydr; ubić do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
CukierCukier
14
Rozprowadzić na ciepłych rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn