Strudel Z Cebuli Wołowej

Strudel Z Cebuli Wołowej
Strudel z cebuli wołowej wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 62 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, parmezan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Francuski Strudel Cebulowo-Wołowy, Karmelizowany Strudel z cebuli, figi i sera pleśniowego, oraz Strudel jabłkowy (apfel Strudel).

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmażyć cebulę na maśle, aż będzie rumiana i karmelizowana; wyjąć łyżką szczelinową i ogrzać. Na tej samej patelni gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszaj mąkę, brązowy cukier, kminek, sól i pieprz do zmieszania. Stopniowo dodawać bulion; gotować przez 8 minut lub do wchłonięcia płynu. Wymieszać w reserved onion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika1 Szklanka Suszonych Pomidorów Ze Słoika
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Rozwiń ciasto i podziel na cztery prostokąty. Oddziel każdy prostokąt w perforacji na dwa trójkąty (patrz Fig. 1). Uszczypnij dwa 6-in. boki razem, tworząc trójkąt (patrz Fig. 2). Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
3
Umieść punkt jednego trójkąta w pobliżu końca natłuszczonej blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Umieść punkt drugiego trójkąta w środku pierwszego trójkąta. Powtórz z pozostałym trójkątem (patrz Rys. 3).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
5
Łyżka mieszanki wołowej W 1-1 / 2-in.- szeroki pasek w dół środka; posypać serem mozzarella. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne punkty w całym wypełnieniu. Szczypta kończy się uszczelnieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
7
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przez 5-10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn