Strudel Z Cebuli Wołowej
Strudel z cebuli wołowej wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 62 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, parmezan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy obejmują Francuski Strudel Cebulowo-Wołowy, Karmelizowany Strudel z cebuli, figi i sera pleśniowego, oraz Strudel jabłkowy (apfel Strudel).
Instrukcje
Na dużej patelni podsmażyć cebulę na maśle, aż będzie rumiana i karmelizowana; wyjąć łyżką szczelinową i ogrzać. Na tej samej patelni gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedzić. Wymieszaj mąkę, brązowy cukier, kminek, sól i pieprz do zmieszania. Stopniowo dodawać bulion; gotować przez 8 minut lub do wchłonięcia płynu. Wymieszać w reserved onion.
Rozwiń ciasto i podziel na cztery prostokąty. Oddziel każdy prostokąt w perforacji na dwa trójkąty (patrz Fig. 1). Uszczypnij dwa 6-in. boki razem, tworząc trójkąt (patrz Fig. 2). Powtórz z pozostałym ciastem.
Umieść punkt jednego trójkąta w pobliżu końca natłuszczonej blachy do pieczenia.
Umieść punkt drugiego trójkąta w środku pierwszego trójkąta. Powtórz z pozostałym trójkątem (patrz Rys. 3).
Łyżka mieszanki wołowej W 1-1 / 2-in.- szeroki pasek w dół środka; posypać serem mozzarella. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne punkty w całym wypełnieniu. Szczypta kończy się uszczelnieniem.
Piec w temperaturze 375° przez 15-20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przez 5-10 minut przed krojeniem.