Najlepszy Biały Lukier W Historii

Najlepszy Biały Lukier W Historii
Najlepszy biały lukier w historii to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 923 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 209 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, Wyczyść imitację ekstraktu z wanilii, skrócenie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Dobrze sprawdza się jako lukier. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 11%. Spróbuj Winter Jewel Fruitcake z białym lukrem, Cytrynowe ciasto Makowe z białym lukrem, oraz Red Velvet Brownies z polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć cukier, skrócenie, wody i wanilii. Bij na niskiej prędkości, aby połączyć, a następnie bij na średniej prędkości przez pełne pięć minut. Na początku nie będzie to wyglądać jak lukier, ale trzymaj mikser przez pełne pięć minut, a potem gotowe!
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
LukierLukier
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Uwaga: Jeśli nie używasz tego do dekoracji, ale tylko do lukru ciasto, cienkie lukier dodając 3 tbs. syropu kukurydzianego lub wody do lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
LukierLukier
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn