Najlepsze Ciasto Marchewkowe

Najlepsze Ciasto Marchewkowe
Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 685 kalorii. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Jeśli masz sól, olej roślinny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 3 (9-calowe) okrągłe ciastka z papierem woskowym; lekko nasmarowany i mączny papier woskowy. Odstaw patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki.
3
Ubić jajka i kolejne 4 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Dodać mieszaninę mąki, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wrzucamy marchewkę i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać ciasto do przygotowanych tortów.
6
Piec w temperaturze 350 przez 25 do 30 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Polewać maślanką równomiernie warstwami; schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
GlazuraGlazura
8
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
9
Rozłóż lukier twarogowy między warstwami oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn