Najlepsze ciasteczka czekoladowe / New York Times Chocolate Chip Cookie

Najlepsze ciasteczka czekoladowe / New York Times Chocolate Chip Cookie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać najlepsze Chocolate Chip Cookie / New York Times Chocolate Chip Cookie spróbować. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 48631 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, mąkę chlebową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj The New York Times Chocolate Chip Cookie, Najlepsze Ciasteczka Czekoladowe New York Timesa, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. Odstawić.Używając miksera wyposażonego w mocowanie łopatek, masło śmietankowe i cukry razem do bardzo lekkiego, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj suche składniki i wymieszaj, aż do połączenia, 5 do 10 sekund. Upuść kawałki czekolady i włącz je bez ich łamania. Naciśnij folię z ciasta i przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin. Ciasto może być używane w partiach i może być przechowywane w lodówce do 72 godzin
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Po przygotowaniu do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą do pieczenia nonstick. Odstawić.Scoop 6 3 1/2-uncji kopce ciasta (wielkości hojnych piłek golfowych) na blasze do pieczenia, upewniając się, aby włączyć poziomo wszelkie kawałki czekolady, które są szturchanie; będzie to bardziej atrakcyjne cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Posypać lekko solą morską i piec na złoty kolor, ale nadal miękkie, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Przenieś arkusz do stojaka z drutu na 10 minut, a następnie wsuń ciasteczka na inny stojak, aby ostygnąć nieco więcej. Powtórz z pozostałym ciastem lub ciasto rezerwowe, schłodzone, do pieczenia pozostałych partii następnego dnia. Jedz ciepło, z dużą serwetką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn