Mroźny Bałwan Bezy
Frosty Snowman bezy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 96 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 76 centów za porcję. 12 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, cukierki czekoladowe powlekane cukierkami, do 4 rolek Fruit roll-ups® żucia przekąska owocowa i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Mroźny Bałwan Bezy, Snowman Wycinanki, oraz Babeczki Snowman.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 93°. Linia 2 arkusze cookie z pergaminem gotowania.
W dużej misce ubij białka, krem z kamienia nazębnego i ekstrakt z migdałów mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, 2 łyżki na raz, bijąc z dużą prędkością, aż powstaną sztywne, błyszczące szczyty, a cukier prawie się rozpuści.
Łyżka mieszanki bezowej do dużej torby dekorującej wyposażonej w gładką końcówkę o średnicy 1/2 cala. Dla każdego bałwana ściśnij i uwolnij torbę w miejscu, tworząc 2-calową kulkę na prześcieradłach z ciastkami. Podnieś torbę; wyciśnij i uwolnij torbę, aby utworzyć środkową warstwę bałwana. Podnieś torbę; wyciśnij i uwolnij torbę, aby utworzyć górną część bałwana. Włóż kawałki precla do boków bałwanów na Ramiona.
Umieść czekoladowe chipsy na bałwanach na oczy, cukierkowe końcówki kukurydzy na nosy i 3 miniaturowe cukierki na każdym bałwanie na guziki.
Piec 2 godziny lub do zestawu i suche, ale nie brązowy. Wyłącz piekarnik; pozostaw bezy w piekarniku z zamkniętymi drzwiami 8 godzin. Udekoruj owocowymi przekąskami na czapki.