Najgłębszy Najmroczniejszy Sernik Czekoladowy

Najgłębszy Najmroczniejszy Sernik Czekoladowy
Najgłębszy najciemniejszy Sernik czekoladowy wymaga ok. 14 godzin od początku do końca. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1276 kalorii, 17g białka, oraz 90 g tłuszczu. 369 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, kawę, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Najgłębszy Najmroczniejszy Sernik Czekoladowy, Deepest Chocolate Espresso Chip Cookies, oraz Najciemniejsze Ciasto Z Krepy Czekoladowej.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj patelnię sprężynową o średnicy 9 cali za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W przypadku skórki: w robocie kuchennym zmielić ciasteczka, aż zostaną drobno zmielone. Zmiksować z cukrem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
3
Dodać roztopione masło i proces, aż dobrze wymieszane; powinna być konsystencja mokrego piasku. Nacisnąć okruchy równomiernie na dno (nie na boki) przygotowanej patelni. (Lub po prostu umieść na patelni ciasteczkowo-cukrową mieszankę, wlej roztopione masło i połącz.) Naciśnij mieszaninę na dno patelni i piec tylko do zestawu, o 7 protokół. Pozostawić do ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Umieść czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewaj do rozpuszczenia, 2 do 3 minut, mieszając co minutę, aż czekolada całkowicie się rozpuści. W średniej misce ubijamy cukier i kakao w proszku, wygładzając wszelkie grudki kakao w proszku. W mikserze stojącym ubić serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty, około 2 minut, a następnie dodać mieszaninę cukru i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj skórkę pomarańczową, przygotowaną kawę lub espresso w proszku w tym czasie, jeśli używasz. Beat aż w pełni włączone, skrobanie w dół boki i dół z gumowym skrobakiem w razie potrzeby. Zmiksować jajka, po jednym na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Do PieczeniaSzpatułka Do Pieczenia
3
Wymieszać w letniej czekoladzie i mieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Wlać nadzienie na ostudzoną skórkę, dotknij patelni na blacie stołu, aby usunąć wszelkie kieszenie powietrzne,a następnie wygładzić górę, aby wyrównać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Piec, aż środek jest po prostu zestaw (jiggles jak zestaw żelatyny) i wygląda po prostu suche, o 1 godzinę 10 minut, obracając w połowie. Fajne 5 minut. Uruchom nóż wokół boków ciasta, aby poluzować, ale nie usuwaj z patelni springform. Schłodzić ciasto w lodówce przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
W przypadku glazury: śmietanę, posiekaną czekoladę, miód i przygotowaną kawę wymieszać w ciężkim, średnim rondlu na małym ogniu, aż będzie gładka. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Wylać na środek sernika, rozprzestrzeniając się w granicach 1/2 cala od krawędzi sernika i wypełniając wszelkie pęknięcia. Schłodzić, aż polewa jest ustawiona, około 1 godziny.
8
Przekładamy sernik na talerz i uwalniamy z patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi CzekoladamiOpcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
9
Podawać na zimno lub pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej, około 2 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn