Pokrojone pomidory z kukurydzą i bazylią
Pokrojone pomidory z kukurydzą i bazylią mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 116 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś uszy srebrną królową, pieprz, wino ryżowe vinaigrette i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pokrojone pomidory z kukurydzą i bazylią, Kukurydza smażona z pomidorami i bazylią, oraz Świeża kukurydza-pomidory i bazylia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić ziarna kukurydzy z kolby bezpośrednio do miski i wrzucić octem.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu do gorąca i dodać mieszaninę kukurydzy. Doprawić solą morską i pieprzem. Gotować, mieszając, około 2 minut lub aż kukurydza jest lekko na parze.
Zdjąć z ognia i wymieszać z połową bazylii.
Ułóż plasterki pomidorów na talerzu lub pojedynczych talerzach.
Dodaj połówki pomidorów Sungold, a następnie polej mieszanką kukurydzy.
Skropić winem ryżowym Vinaigrette z ziołami, a na wierzchu pozostałą bazylią. Tuż przed podaniem doprawić solą morską i pieprzem.