Nadziewane Roll - Upy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Nadziewane Roll - upy daty spróbować. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 101 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz Crescent Dinner rolls, ser chèvre, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kiełbasa Nadziewane Tosty Francuskie Roll Up, Nadziewane Roll - Upy, oraz Zamrażarka Lasagna Roll Ups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij każdą datę wzdłuż jednej strony; Usuń dół.
Umieść kozi ser i migdały w zamykanej plastikowej torbie do zamrażania w rozmiarze quart lub torbie dekoracyjnej wyposażonej w końcówkę z dużym końcem; uszczelnij torbę. Wyciśnij worek do mieszania migdałów z kozim serem.
Wytnij mały otwór w 1 rogu plastikowej torby. Wycisnąć worek do rurki około 1 łyżeczki mieszanki sera do każdej podzielonej daty.
Rozgrzej piekarnik do 191°. rozwiń ciasto i oddziel na 4 prostokąty; mocno naciśnij perforacje, aby je uszczelnić.
Pokrój każdy na 4 krótkie paski( około 3x1 cala); zawiń każdą nadziewaną datę 1 paskiem ciasta.
Umieść 2 cale od siebie, szew w dół, na niepreparowanym dużym arkuszu ciastek.
Piec 10 do 15 minut lub do złotego koloru. Tymczasem, w małej misce, wymieszać składniki glazury. Natychmiast skropić szkliwo nad gorącymi rollupami.
Usuń z arkusza cookie. Fajne 10 minut.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.