Nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym

Nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj nadziewane piersi z kurczaka z sosem Rozmarynowo-pomarańczowym. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 25g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz suszone w solance oliwki, rozmaryn, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brandy i pomarańczowe piersi z kurczaka z nadziewanymi krewetkami, Rozmaryn Piersi Kurczaka, oraz Rozmaryn Piersi Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmiksuj pierwsze 5składników w mini procesorze, aż oliwki i czosnek zostaną posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2
Przelać farsz do małej miski; doprawić solą i pieprzem.Za pomocą opuszków palców, delikatnie rozluźnić skórę na 1chicken piersi, pozostawiając 1 długi bok przymocowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozprowadzić 1/6 farszu na miąższu pod skórą.Pociągnij klapę skóry na pokrycie; zabezpiecz klapę metalową szpilką lub wykałaczką. Powtórz z barwieniem kurczaka i farszem. Arrangechicken na dużym rimmed pieczenia sheet.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Coverand chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1
Combinefirst 4 składniki w średniej misce.Stopniowo ubijamy oliwę, a następnie oliwki. Przyprawy do smaku z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przenieść 3/4 szklanki dressing do małej miski; rezerwy do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Płaszcz grill rack z nonstick sprayi przygotować grill (średnio-wysokie ciepło).Podzielić pozostały opatrunek między 2małe kubki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Kurczak w sosie z 1 szklanki. Ułóż pomarańczowe kliny na arkuszu folii; umyj pomarańcze opatrunkiem z drugiego kubka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Grilluj kurczaka do ugotowania przez, skropić sosem z pierwszej filiżanki i od czasu do czasu, 12 do 14 minut.Grilluj pomarańczowe kliny do podgrzania i lekko zwęglone, obracając i szczotkującczęsto z sosem z drugiego kubka, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Kurczaka i oranżadę przełożyć na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
7
Podawać z zapakowanym sosem 3/4 szklanki.
1
Aby uzyskać jak najwięcej soku z pomarańczy, przetocz owoce w temperaturze pokojowej na blacie dłonią dłoni przed wyciśnięciem. Ta technika będzie pracować dla wszystkich owoców cytrusowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce CytrusoweOwoce Cytrusowe
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn