Nadziewane duszone piersi cielęce mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 61g białka, oraz 37g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 6,59 USD za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za gluten free I primal dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 92%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Duszona pierś Cielęca z farszem ziemniaczano-cebulowym, Pierś cielęca duszona z ziołami, Pernod i pomidorami, oraz Duszona pierś Cielęca z cebulą i ziołami: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na Imprezy
2
Dużą, prostą patelnię saute posmarować oliwą z oliwek. Rozbić 2 całe ząbki czosnku piętą dłoni i wrzucić je na patelnię ze szczyptą pokruszonej czerwonej papryki. Doprowadzić patelnię do średnio wysokiej temperatury. Kiedy czosnek jest złotobrązowy i bardzo aromatyczny, usuń go z patelni i wyrzuć, spełnił swoje czosnkowe przeznaczenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Pakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Dodać szpinak do patelni, wymieszać, aby pokryć olejem i doprawić solą. Przykryj patelnię i gotuj przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
Zdejmij pokrywkę z patelni i wymieszaj szpinak, powinien być zwiędły. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
5
Przełóż szpinak do sitka siatkowego, aby nadmiar wody odpłynął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
Przełóż patelnię do palnika i posmaruj patelnię oliwą z oliwek i dodaj jeszcze 2 ząbki czosnku, które zostały zmiażdżone piętą dłoni. Powtórz proces gotowania czosnku na złoty brąz i wyrzuć. Wrzucić szczyptę pokruszonej czerwonej papryki i pokrojone pieczarki. Przyprawić grzyby solą i gotować, aż będą miękkie i więdną, dodać trochę więcej oleju, jeśli są trochę suche. Posmakuj grzybów i w razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Zdjąć z ognia i ostudzić.
8
Wycisnąć nadmiar płynu ze zwiędłego szpinaku i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
9
Dodaj do grzybów, Wrzuć Parmigiano i wymieszaj, aby połączyć. Smak, aby upewnić się, że jest pyszne. Rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Ułóż mięso i delikatnie wbijaj, aby spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Posypać obficie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Pozbądź się nadmiaru tłuszczu i dodaj kilka kropli nowego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Krem
19
Na patelnię dodać cebulę, wymieszać z olejem i doprawić solą. Obniż ogień do średniego i gotuj cebulę, przykrytą, przez 7 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Whisky Sour Mash
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
20
Odkryj cebulę, powinny być bardzo miękkie i zwiędłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Whisky Sour Mash
21
Dodać posiekany czosnek i rozmaryn i gotować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z Kurczaka
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
22
Dodać wino i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
23
Cielęcinę przełóż na patelnię i dodaj bulion z kurczaka, aż pojawi się w połowie boków cielęciny. Wrzucić liście laurowe i wiązkę tymianku. Przykryć i wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę.
Cielęcinę wyjąć z piekarnika, obrócić i dodać więcej bulionu, jeśli płyn się zmniejszył. Smak płynu do duszenia, jeśli poziom płynu znacznie się zmniejszył. Gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Na Imprezy
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
27
Umieść holenderski piekarnik na palniku na średnim ogniu, aby zmniejszyć płyn duszony, jeśli jest zbyt soupy. Posmakuj płynu, aby upewnić się, że przyprawa jest prawidłowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Boczniaków Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
28
Cielęcinę pokroić w medaliony i podawać z płynem duszonym i cebulą.