Nadziewane papryczki Sammy ' ego

Nadziewane papryczki Sammy ' ego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj nadziewanej papryki Sammy ' ego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 778 kalorii. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 86 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz czosnek, ryż, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Papryka nadziewana [lub klopsik w papryce], Papryka Nadziewana, oraz Papryka nadziewana mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mieloną wołowinę, mieszane warzywa, 1 puszka sosu pomidorowego, ryż, cebula, zielona cebula, czosnek, jajko, sól, i czarny pieprz w dużej misce, aż dokładnie połączone. Łyżka mieszanki wołowiny do papryki. Ułóż paprykę w naczyniu do pieczenia, a na wierzchu łyżkę pozostałej 1 puszki sosu pomidorowego. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
PaprykaPapryka
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Mielona WołowinaMielona Wołowina
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
RyżRyż
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wołowina nie będzie już różowa, około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn