Nadziewane Muszle Makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj nadziewane muszle makaronu. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 12g tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten wegetariański przepis serwuje 14 i kosztuje $1.05 za porcję. Mieszanka skorup makaronu jumbo, szpinaku, kartonowego sera ricotta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Duże Muszle Nadziewane Makaronem, Enchilada nadziewane muszle makaronu, oraz Taco Nadziewane Muszle Makaronu.
Instrukcje
Połącz sery i szpinak; rzeczy w muszle. Ułóż w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Polej muszle sosem spaghetti. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do podgrzania.