Nadziewane Muszle Makaronu

Nadziewane Muszle Makaronu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj nadziewane muszle makaronu. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 12g tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten wegetariański przepis serwuje 14 i kosztuje $1.05 za porcję. Mieszanka skorup makaronu jumbo, szpinaku, kartonowego sera ricotta i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Duże Muszle Nadziewane Makaronem, Enchilada nadziewane muszle makaronu, oraz Taco Nadziewane Muszle Makaronu.

Instrukcje

1
Połącz sery i szpinak; rzeczy w muszle. Ułóż w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Polej muszle sosem spaghetti. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do podgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia20
Magazyn