Nadziewane kwiaty cukinii z sosem oliwkowym
Nadziewane kwiaty cukinii z sosem oliwkowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, kwiatów cukinii, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Nadziewane kwiaty cukinii, Nadziewane Kwiaty Cukinii, oraz Nadziewane Kwiaty Cukinii.
Instrukcje
Do dressingu, połączyć oliwki, pomidory i ocet z przyprawami i tyle oliwy do wiązania. Odstawić, a następnie dodać bazylii tuż przed podaniem.
Mąki przesiać ze szczyptą soli do dużej miski i zrobić studnię w środku.
Wlać wodę i wymieszać, aby połączyć. Nie przegrzewaj mieszaniny, którą należy po prostu połączyć i może mieć kilka grudek.
Odcedzić i osuszyć kulki mozzarelli, rozerwać na małe kawałki, a następnie doprawić. Aby wypchnąć kwiaty, otwórz płatki, włóż trochę mozzarelli, a następnie delikatnie przekręć płatki, aby je ponownie zamknąć.
Rozgrzać olej słonecznikowy na dużej patelni, aż kostka chleba zarumieni się w ciągu 20 sekund. Upuść kwiaty do ciasta, a następnie usuń, wytrząsając nadmiar. Smażyć w partiach po 2 lub 3 do lekko złotego koloru, odcedzić na papierze kuchennym i doprawić odrobiną soli. Utrzymuj ciepło w niskim piekarniku, gdy gotujesz resztę. Wyłożyć na talerz i skropić sosem.