Nadziewane Ciasteczka Morelowe
Nadziewane ciasteczka morelowe wymagają ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka konfitur morelowych, twarogu, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasteczka Nadziewane Morelami, Polskie Ciasteczka Nadziewane Morelami, oraz Ciasteczka Kanapkowe Z Nadzieniem Morelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać margarynę, mąkę i twarożek, aż dobrze się wymieszają. Przykryć i schłodzić przez około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Rozwałkuj ciasto na kulki wielkości orzecha włoskiego. Spłaszczyć każdą piłkę w dłoniach do 1/4 cala grubości.
Umieść niewielką ilość konfitur morelowych w środku, a następnie złóż okrąg na pół i szczyp krawędzie, aby je uszczelnić. Jeśli krawędzie nie są uszczelnione, konserwy wyciekną.
Nadziewane ciasteczka umieścić na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika. Podczas gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, wrzuć je z cukrem cukierniczym, aby pokryć. Wrzucić je ponownie z cukrem, gdy ostygnie, tuż przed podaniem.