Nadziewana Polędwica Wołowa
Nadziewana polędwica wołowa wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 3 osób i kosztuje 6,96 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 44 g białka , 57 g tłuszczu i łącznie 712 kalorii . Ten przepis z Foodnetwork ma 3 fanów. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Jeśli masz pod ręką polędwicę wołową, masło, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 58% , to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Nadziewana polędwica wołowa , Nadziewana polędwica wołowa i Polędwica wołowa nadziewana krabem .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na średniej patelni rozpuść masło i smaż szalotkę lub cebulę na małym ogniu do miękkości, około 5 minut.
Dodać grzyby i smażyć na małym ogniu około 5 minut lub do momentu, aż płyn zredukuje się o połowę.
Rozłóż polędwicę wołową, przecinając ją wzdłuż w środku, tak aby odległość od drugiej strony wynosiła 1/2 cala. Odłóż wołowinę na bok.
Aby nadziewać polędwicę, należy otworzyć wołowinę i posypać wnętrze solą i pieprzem oraz natrzeć sosem sojowym. Rozłóż mieszaninę grzybów na środku polędwicy. Unieś obie strony polędwicy w górę i wokół nadzienia tak, aby się zetknęły. Za pomocą sznurka rzeźniczego zwiąż polędwicę w 2-calowych odstępach.
Umieść polędwicę w naczyniu do pieczenia.
Piec przez 40 minut w wersji średnio wysmażonej.
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut. Pokrój w plasterki o grubości około 1 1/2 cala.