Nadziewana Polędwica Wołowa

Nadziewana Polędwica Wołowa
Nadziewana polędwica wołowa wymaga około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 3 osób i kosztuje 6,96 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 44 g białka , 57 g tłuszczu i łącznie 712 kalorii . Ten przepis z Foodnetwork ma 3 fanów. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Jeśli masz pod ręką polędwicę wołową, masło, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 58% , to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Nadziewana polędwica wołowa , Nadziewana polędwica wołowa i Polędwica wołowa nadziewana krabem .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Na średniej patelni rozpuść masło i smaż szalotkę lub cebulę na małym ogniu do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać grzyby i smażyć na małym ogniu około 5 minut lub do momentu, aż płyn zredukuje się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Ostudzić.
5
Rozłóż polędwicę wołową, przecinając ją wzdłuż w środku, tak aby odległość od drugiej strony wynosiła 1/2 cala. Odłóż wołowinę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
6
Aby nadziewać polędwicę, należy otworzyć wołowinę i posypać wnętrze solą i pieprzem oraz natrzeć sosem sojowym. Rozłóż mieszaninę grzybów na środku polędwicy. Unieś obie strony polędwicy w górę i wokół nadzienia tak, aby się zetknęły. Za pomocą sznurka rzeźniczego zwiąż polędwicę w 2-calowych odstępach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
7
Umieść polędwicę w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
8
Piec przez 40 minut w wersji średnio wysmażonej.
9
Przed pokrojeniem odstaw na 10 minut. Pokrój w plasterki o grubości około 1 1/2 cala.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn