Nachos z jagnięciny i fasoli z salsą Frescan to meksykański przepis, który służy 4. Ta przystawka ma 1240 kalorii, 46g białka, oraz 85 g tłuszczu na porcję. Na $4.9 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory jajeczne, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Food.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Nachos z czarnej fasoli z salsą granatową, Serowe Nachos z fasolą Pinto Salsan i marynowanymi Jalapeños, oraz Słodkie ziemniaki i nachos z czarnej fasoli z zieloną salsą Chile.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. WindRacer Russian River Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.