Mózgi W Sosie Sherry
Mózgi w sosie Sherry może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole sos przepis. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sherry, pół na pół, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak w sosie Sherry-sojowym, Robaki do mózgu, oraz Pieczone Mózgi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mózg dokładnie umyć w zimnej wodzie; ostrożnie usunąć membranę.
Połączyć mąkę, musztarda, sól i pieprz; dredge mózgi w mieszaninie mąki, powłoki dobrze. Odstawić.
Podsmażyć cebulę i zielony pieprz na gorącym oleju w dużym holenderskim piekarniku do miękkości.
Dodać mózgi, i gotować, aż zbrązowieje, obracając delikatnie brązowe wszystkie strony.
Stopniowo dodawać 1/2 szklanki pół na pół. Przykryć i gotować na małym ogniu 40 protokół.
Połącz pozostałe pół na pół, parmezan i sherry.
Wlać mieszaninę mózgów; gotować dodatkowe 5 minut na małym ogniu.
Podawać natychmiast na tosty punktów, w razie potrzeby.