Przepis Mutter Paneer-Indyjski ser Curry jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Na $4.7 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser paneer, kurkumę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Matar Paneer / Punjabi mutter Paneer curry, Shahi Paneer-Indyjski twarożek w sosie pomidorowym-Paneer s, oraz Podstawowe indyjskie Curry z Paneerem.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz wypróbować zespół kamieni Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.