Mutter Paneer-Indyjski Ser Curry

Mutter Paneer-Indyjski Ser Curry
Przepis Mutter Paneer-Indyjski ser Curry jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Na $4.7 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 2. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser paneer, kurkumę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Matar Paneer / Punjabi mutter Paneer curry, Shahi Paneer-Indyjski twarożek w sosie pomidorowym-Paneer s, oraz Podstawowe indyjskie Curry z Paneerem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia18
Magazyn