Musztarda i brązowy cukier BBQ wołowina kanapki może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 12. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 625 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mętny cydr jabłkowy, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka wołowe peklowane z brązowym cukrem i musztardową glazurą, Żyto i brązowy cukier musztarda, oraz Łosoś z brązowym cukrem i musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej, osuszyć i obficie posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Rozgrzej duży holenderski piekarnik na średnim ogniu za pomocą EVOO.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
4
Dodać czosnek i cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować do zmiękczenia, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj ketchup, cydr, wołowina bulion, Worcestershire, brązowy cukier, Dijon i pomidory. Dusić, aby rozpocząć zagęszczanie i połączyć, 10 do 12 minut więcej. Wsuń wołowinę i przykryj sosem. Przykryć garnek i dusić na małym ogniu (lub w piekarniku 300 stopni F) około 3 godzin, mieszając od czasu do czasu na płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Pakiet Milk Duds
Bulion Wołowy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Usuń mięso i pokrój na małe kawałki lub rozdrobnij. Wymieszaj i pozwól sosowi zagęścić na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Dodać wołowinę z powrotem do sosu i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Podawać z kruszonkami serowymi i selerem naciowym na rolkach lub ostudzić i przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kruszy
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Połączyć natkę pietruszki, seler i grzyby; ubrać sokiem z cytryny i wystarczy EVOO do obtarcia, doprawić selerem sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania Wkładki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki