Przepis Red Velvet Swirl Brownies jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 288 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać masło, serek, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies, Red Velvet-Peppermint Swirl Brownies, oraz Red Velvet Cheesecake Swirl Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 8 na 8-calową patelnię do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Masło 8 na 8-calową patelnię do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Warstwa Brownie: w rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć masło do dużej miski i dodać cukier, wanilia, kakao w proszku, sól, barwnik spożywczy, i ocet, w tej kolejności, mieszając między dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru Lodowego
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Jajka ubić w małej misce i wymieszać z mieszanką kakaową. Złóż mąkę, aż lekko połączysz. Wymieszać orzechy włoskie i wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia, oszczędzając 1/4 szklanki ciasta na wierzch.
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Twarożek warstwa: wymieszać serek, cukier, jajko, i wanilii w średniej misce. Delikatnie rozprowadzić warstwę twarogu na wierzchu ciasta brownie na patelni. Dollop pozostałą ciasto brownie nad warstwą sera. Używając szaszłyka lub końcówki noża, przeciągnij końcówkę przez mieszankę twarogu, aby utworzyć wirowy wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki