Muszle z sosem Gazpacho i awokado
Muszle z sosem Gazpacho i awokado mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 581 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz paprykę Jalapeno, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Avocado Gazpacho, Surowe Wegańskie Awokado Gazpacho, oraz Awokado I Ogórek Gazpacho.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub blenderze, połączyć cebulę, czosnek, papryka jalapeo, papryka, ogórek, pomidory, sól, pieprz, kminek, ocet i bułka tarta. Puls do posiekania. Po uruchomieniu maszyny dodaj olej w cienkim strumieniu.
Dodać koperek i pulse raz połączyć. Awokado pokroić w kostkę i dodać do sosu.
W dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować makaron, aż tylko gotowe, o 10 protokół.
Makaron odcedzić i wymieszać z sosem.
Rekomendacja wina: piwo pasuje do tego dania lepiej niż jakiekolwiek wino.
Podawaj własne ulubione lub zimne, lekkie Meksykańskie piwo, takie jak Corona.