Muszle nadziewane serem w sosie Marinara
Muszle nadziewane serem w sosie Marinara może być tylko głównym daniem szukasz. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 148 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka buitoni ® świeżo parmezanu, ser ricotta, ser mozzarella o obniżonej zawartości tłuszczu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Muszle Jumbo nadziewane serem z sosem Marinara, Cztery serowe Nadziewane muszelki z dymną Marinarą, oraz Muszle Faszerowane Serem Z Sosem Alfredo.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połącz 3/4 szklanki sera mozzarella, ser ricotta, parmezan, jajko i pieprz w średniej misce. Studzić każdą skorupę równomiernie mieszaniną sera; umieścić w ungreased 12 x 7 1/2-calowym naczyniu do pieczenia.
Piec przez 25 minut lub do bąbelków. Top z pozostałą 1/4 szklanki sera mozzarella.
Piec przez dodatkowe 5 minut lub do rozpuszczenia sera.