Muszle Filo + Dżem Figowy

Muszle Filo + Dżem Figowy
Muszle Phyllo + dżem figowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz muszle filo, dżem figowy, pieprz kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem, Szparagi w skorupkach filo z prażoną szalotką, oraz Mini muszle filo z Chutney i kozim serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Napełnij każdą z muszli mini phyllo 1 łyżeczką koziego sera z czarnym pieprzem i 1/2 łyżeczki dżemu figowego; ułóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle Mini FiloMuszle Mini Filo
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Ser KoziSer Kozi
Dżem FigowyDżem Figowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec w środku piekarnika, aż ser się rozpuści (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia36
Magazyn