Mus Z Koziego Sera
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 329 kalorii, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Jeśli masz żelatynę, kwark, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tarta Z Musem Z Koziego Sera Czekoladowego, Prosciutto filiżanki z musem z koziego sera, oraz Niesamowite kubki Prosciutto przystawka z musem z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać żelatynę ponad 1/12 szklanki wody w małym rondlu; odstawić 1 minutę. Gotować 2 minuty na małym ogniu, mieszając, aż żelatyna się rozpuści.
Ubij razem mieszaninę żelatyny, jogurt, quark, i kozi ser w dużej misce. Wymieszać ze szczypiorkiem. Doprawić solą i pieprzem.
Ubij śmietanę w osobnej schłodzonej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Złóż delikatnie do mieszanki serowej. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Podawać z chutney, krakersy, i crudits.