1-2-3 Ciasto Z Lodem Cytrynowym

1-2-3 Ciasto Z Lodem Cytrynowym
1-2-3 ciasto z lodem cytrynowym wymaga około 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,96 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 42g tłuszczu i w sumie 908 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis od Allrecipes wymaga żółtek jaj, Skórki krakersa graham, soku z cytryny i skondensowanego mleka. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Lemon IceBox Pie, Lemon Icebox Pie, oraz Lemon Icebox Pie.

Instrukcje

1
Ubij skondensowane mleko i żółtka w misce, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj sok z cytryny i mieszaj, aż mieszanina zacznie gęstnieć; wlać do przygotowanej Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3
Wstaw ciasto do lodówki, aż zestali się na środku, 6 godzin do nocy.

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Anioł Late Harvest Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Anioł Późne Zbiory Riesling
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn