Szpinak nadziewane muszle z białym sosem
Szpinak nadziewane muszle z białym sosem może być tylko danie główne, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 5G tłuszczu i w sumie 187 kalorii. Za 96 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka twarogu, bazylii, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Szpinak Nadziewane Muszle Z Sosem Mięsnym, Szpinak Nadziewane Muszle Z Sosem Mięsnym, oraz Nadziewane muszle ze szpinakiem.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie przygotuj biały sos zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 375°. W małej misce wymieszaj twarożek, ser mozzarella, białko jajka, bazylię, czosnek w proszku, pieprz i połowę szpinaku (pozostały szpinak zachowaj do innego użytku).
Wlej połowę białego sosu do natłuszczonego 11x7-in. naczynie do pieczenia.
Odcedź makaron i opłucz w zimnej wodzie; nadziewać każdą skorupkę 2 łyżkami mieszanki szpinaku. Ułóż na sosie. Na wierzch z pozostałym białym sosem.
Przykryj i piecz 25 minut lub do podgrzania.