Muffinki Rabarbarowe Przyprawione Malinami

Muffinki Rabarbarowe Przyprawione Malinami
Przyprawione muffiny rabarbarowe z rabarbarem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, masło, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 17 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Muffiny Rabarbarowe Malinowe, Rabarbarowo-malinowy bochenek i muffinki, oraz Muffinki Rabarbarowo-Malinowe Z Maślanką I Cynamonem.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać rabarbar; gotować około 5 minut lub aż zmięknie. Wymieszać z cukrem i wanilią. Gotować 3 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z malinami. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
6
W dużej misce, wymieszać razem mix muffin, mleko, roztopione masło i jajka. Złożyć w mieszaninie rabarbar. Łyżka ciasto równomiernie do kubków muffin. Na wierzch każdej z nich nałożyć polewę Streusel z Muffin mix box.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin MixMuffin Mix
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piec 18 do 21 minut lub do centrum Muffin sprężyny z powrotem po dotknięciu lekko w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjąć z kubków muffin. Lekko ostudzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn