Muffinki Migdałowo-Makowe

Muffinki Migdałowo-Makowe
Migdałowe babeczki z makiem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz sól, mąkę, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Otis Spunkmeyer migdałowe babeczki z makiem-zrób pyszne babeczki w domu, Muffinki Migdałowo-Makowe, oraz Muffinki Migdałowo-Makowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Linia 12 kubków na muffinki z wkładkami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij cukier i masło mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodawać żółtka po kolei, tak aby pierwsze zmiksowało się z masłem przed dodaniem ostatniego. Ubić ekstrakt z migdałów i skórkę z cytryny do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
4
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia,sodę oczyszczoną i sól razem w osobnej misce; dodać do kremowanej mieszaniny na przemian z maślanką, mieszając, aż po prostu połączone w ciasto. Fold mak przez ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MakowiecMakowiec
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Białka ubić w szklanej lub metalowej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Podnieś trzepaczkę lub ubijaj prosto: białka utworzą ostre szczyty; złóż na ciasto. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin do około 2/3 pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż złoty i topy sprężyste z powrotem, gdy lekko naciśnięty, 15 do 18 protokół; wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn