Muffinki cukiniowo-jagodowe z cynamonowym tostem Crunch ® Streusel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj muffinki z cukinią i jagodami z cynamonowym tostem Crunch ® Streusel. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Ten przepis służy 12. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz wanilię, olej roślinny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest dobre. Spróbuj Muffinki cukiniowo-jagodowe z cynamonowym tostem Crunch ® Streusel, Dyniowe francuskie tosty muffinki z cynamonową polewą Streusel, oraz Cytrynowy Sernik Jagodowy Francuskie Tosty Muffinki Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° (400°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 12 regularnych filiżanek do muffinek.
Odcedzić puszkę borówek (z Muffin mix box); opłukać i odstawić. W dużej misce, wymieszać razem mix muffin, mleko, olej, jaja, cukinia i wanilia tylko do wymieszania. Delikatnie złóż jagody. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Wierzch z pokruszonymi płatkami.
Piec 16 do 21 minut lub aż złoty kolor i Topy Wiosna z powrotem po dotknięciu. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni.