Lato Squash, marchew i zielony groszek Ragout na Polenta

Lato Squash, marchew i zielony groszek Ragout na Polenta
Lato Squash, marchew i zielony groszek Ragout nad Polentan jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, wodę, natychmiastową polentę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Dyni, Marchew I Pasternak Ragoût, Królik, marchew, Por i zielona fasola Ragoût, oraz Black Sea Bass with Summer Squash Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować polentę, przynieś 4 szklanki wody do wrzenia w rondlu; wymieszaj polentę i 1/2 łyżeczki soli. Zmniejsz ogień i gotuj do zgęstnienia (około 5 minut), często mieszając. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Aby przygotować ragout, gotować marchewkę we wrzącej wodzie 5 minut lub aż chrupiące-miękkie; odcedzić. Spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Dodaj cebulę i czosnek; gotować 5 minut lub do miękkości. Wymieszać w squasha, 1/2 szklanki wody, 1 łyżka natki pietruszki, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 8 minut lub do squasha jest miękka. Wymieszać z marchewką, 3/4 szklanki wody i groszkiem. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować przez 10 minut. Wymieszać 1 łyżkę natki pietruszki, bazylii, soku z cytryny i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Podawać ragout z polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn