Mozzarella - Pieczarkowe Topy
Ten przepis służy 17 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mleka mozzarella single, portobello grzyby, pomidory śliwkowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tuńczyk Mozzarella Topi Się, Tuńczyk Mozzarella Topi Się, oraz Papryka czerwona, mozzarella i szpinak topi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pieczarki ułożyć na ruszcie z grilla.
Pędzel z około połowy sosu; grill 6 min.
Dodaj pomidory do grilla. Gotować od 3 do 5 min. lub do momentu, gdy grzyby będą miękkie i pomidory zostaną podgrzane, obracając pomidory po 3 minutach.
Rozłóż wycięte boki rolek z pesto. Napełnij równomiernie pieczarkami, pomidorami i 2% mlekiem.