Mozzarella Cielęca

Mozzarella Cielęca
Cielęcina Mozzarella może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka wina sherry, mąki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą}, Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, oraz Mozzarellan in a Carriage: Mozzarellan in Carozza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać 1 szklankę mąki, sól i biały pieprz w płytkim naczyniu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Medaliony cielęce zalać mieszaniną mąki i wytrząsnąć nadmiar. Smażyć przez około 1 minutę z każdej strony, tylko na brązowo, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ułóż cielęcinę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Posypać ser mozzarella na górze. Oczyścić patelnię z cielęciny i roztopić masło z 1/2 szklanki sherry na małym ogniu. W małej misce wymieszać 3 łyżki mąki z 3 łyżkami sherry i ubić na patelni. Kontynuuj ubijanie na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
6
Polać cielęciną i serem sosem sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SOSSOS
CielęcinaCielęcina
7
Piec przez 20 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i będzie lepki. Sos będzie ciekły. Nasiąknij włoskim chlebem!
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn