Cielęcina Mozzarella może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 680 kalorii. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka wina sherry, mąki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Neapolitański "Mozzarellan in Carrozza" {tosty francuskie Nadziewane mozzarellą}, Mozzarellan in Carrozza (Fried Mozzarella Sandwich) w / Blueberry Balsamic Jam, oraz Mozzarellan in a Carriage: Mozzarellan in Carozza dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wymieszać 1 szklankę mąki, sól i biały pieprz w płytkim naczyniu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sól
3
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Medaliony cielęce zalać mieszaniną mąki i wytrząsnąć nadmiar. Smażyć przez około 1 minutę z każdej strony, tylko na brązowo, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Mąka Uniwersalna
Gruby Czerwony Cukier
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Ułóż cielęcinę w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Posypać ser mozzarella na górze. Oczyścić patelnię z cielęciny i roztopić masło z 1/2 szklanki sherry na małym ogniu. W małej misce wymieszać 3 łyżki mąki z 3 łyżkami sherry i ubić na patelni. Kontynuuj ubijanie na małym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje. Doprawić solą i pieprzem do smaku.