Krem Kokosowy Budyń

Krem Kokosowy Budyń
Krem kokosowy jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mleka kokosowego, mleka, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Krem Kokosowy, oraz Ciasto z kremem kokosowym.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając; gotować, stale ubijając, 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieść patelnię w lodowatej wodzie; ubijaj krem od czasu do czasu, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
4
Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn