Campanelle z pomidorami i fetą
Campanelle z pomidorami i fetą może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 587 kalorii, 18g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka rukoli, pomidorów koktajlowych, pomidorów winogronowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Campanelle z pomidorami i fetą, Campanelle z prażonymi winogronami i fetą, oraz Makaron Campanelle z Tunanem i pomidorami.
Instrukcje
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Tymczasem rozgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Dodaj zieloną cebulę, czosnek i wszystkie pomidory; smażyć, aż pomidory zaczną mięknąć i zwinąć, o 7 protokół.
Odcedzić makaron. Wróć do trawki.
Dodaj mieszaninę pomidorów, rukolę i pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek; wrzucić, aż rukola zacznie więdnąć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Makaron przekładamy na talerze.
Posypać serem feta i podawać.