Przepis szkliwiony jabłkiem mostek wołowy jest gotowy w około 3 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka goździka czosnku, olej roślinny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostek wołowy Peklowany z jabłkiem do powolnej kuchenki, Kaw-glazura palona, oraz Mostek wołowy BBQ.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, brązowe mięso w oleju po obu stronach; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodać cebulę, czosnek, całe goździki i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki Całe
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Odcedzić i wyrzucić soki z patelni. Przykryć i przechowywać w lodówce mięso przez co najmniej 2 godziny.
Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lagier Meredith Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 43 dolarów za butelkę.
Lagier Meredith Syrah
Nasza Syrah została opisana jako mająca jedną stopę w północnym Rodanie i jedną stopę w północnej Kalifornii. Smak przypomina północny Rodan z przyprawami i białym pieprzem i fioletowymi aromatami, ale ma więcej ekstraktu i ciała. W wielu winach czerwonych Duży kolor zwykle oznacza dużą taninę, ale (z powodów, których nigdy nie zrozumiemy) nasze wino nie jest surowo garbnikowe, więc dobrze pije, gdy jest Młode.