Mostek Wołowy Polewany Jabłkiem

Mostek Wołowy Polewany Jabłkiem
Przepis szkliwiony jabłkiem mostek wołowy jest gotowy w około 3 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.68 za porcję. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka goździka czosnku, olej roślinny, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mostek wołowy Peklowany z jabłkiem do powolnej kuchenki, Kaw-glazura palona, oraz Mostek wołowy BBQ.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, brązowe mięso w oleju po obu stronach; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę, czosnek, całe goździki i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Odcedzić i wyrzucić soki z patelni. Przykryć i przechowywać w lodówce mięso przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
W rondlu połącz galaretkę jabłkową, wino lub sok, zieloną cebulę, musztardę, sól, pieprz i curry. Gotować i mieszać, aż galaretka się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Mięso umieścić w natłuszczonej folii wyłożonej 11-in. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Połowę sosu polać mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 25-30 minut lub do czasu, aż mięso zostanie podgrzane i zeszklone, fastrygując kilka razy
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Lagier Meredith Syrah. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 43 dolarów za butelkę.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Nasza Syrah została opisana jako mająca jedną stopę w północnym Rodanie i jedną stopę w północnej Kalifornii. Smak przypomina północny Rodan z przyprawami i białym pieprzem i fioletowymi aromatami, ale ma więcej ekstraktu i ciała. W wielu winach czerwonych Duży kolor zwykle oznacza dużą taninę, ale (z powodów, których nigdy nie zrozumiemy) nasze wino nie jest surowo garbnikowe, więc dobrze pije, gdy jest Młode.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn