Przepis Panhandle mostek wołowy może być wykonany w około 3 godziny i 40 minut. Jedna porcja zawiera 292 kalorii, 30g białka, oraz 11g tłuszczu. Za $2.21 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 38 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest idealny do Chanuka. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Kilka osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Mieszanka cebuli, chili w proszku, pieprzu cayenne i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kanapki Panhandle, Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połącz pierwsze dziewięć składników. Doprowadzić do wrzenia, ciągle mieszając. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Wyjmij 2 szklanki sosu do miski; przykryj i wstaw do lodówki do podania.
Mostek wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jednym z win, które można spróbować, jest Masia de la Luz Cava Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.